Gebruik een VPN op vakantie!

Internet op vakantie

Het vakantieseizoen is volop begonnen. Voor de mensen die op vakantie gaan binnen Europa lijkt het dubbel feest, want je kunt gewoon blijven internetten op je databundel van je telefoonprovider! Echter, op vakantie internet je veel meer uit je bundel omdat je niet je veilige wifi-netwerk van thuis hebt. Veel mensen gaan daarom toch vaak internetten op publieke hotspots in horeca gelegenheden waar je gegevens niet beschermd zijn.

Uit onderzoek in juni 2017 bleek dat 70% van de mensen openbare en onbeveiligde hotspots gebruiken. Vaak denk je “ik check alleen even nu.nl, dat is voor niemand interessant”. Dat is nou juist waar het misgaat. Je telefoon maakt op de achtergrond namelijk verbinding met allerlei andere services, zoals je e-mail, social media accounts en chatapplicaties terwijl je alleen maar even het nieuws leest. Deze internetgegevens kunnen worden onderschept en misbruikt, ook in het buitenland. Het stelen van identiteiten op het internet is een hot topic.

Door gebruik te maken van een VPN dienst worden alle gegevens die je telefoon verlaten via internet versleuteld en bovendien wordt je afkomst geanonimiseerd (ben jij nu veilig? check het nu!). Zo ben je veilig online. Onze dienst VPN Unlimited mag je standaard op 5 devices tegelijk gebruiken, waardoor direct je hele gezin beschermd is. Ook mag je het 7 dagen gratis proberen! Geïnteresseerd? Klik dan hier om het eens te proberen!