Wij zijn VPN Unlimited. We zijn trots op onze dienst. Naar ons idee is dat ook terecht, we hebben servers over de hele wereld, een goede beveiliging, uitstekende voorwaarden, ondersteuning voor alle platformen en je mag het altijd op 5 apparaten tegelijkertijd gebruiken. We zouden bijna vergeten om de goede prijs te noemen.

Onze software draait op alle gangbare platformen, mobiel of laptop/pc. Zo is er ondersteuning voor iOS, Android, Windows, Mac, Linux en zelfs op je router. De software is erg gemakkelijk in gebruik. Je selecteert via welk land je verbinding wilt maken en dat is alles! Ook zijn er extensies beschikbaar voor de populaire browsers Mozilla Firefox en Google Chrome, zodat je precies kunt switchen wanneer je wilt!

Als klap op de vuurpijl hebben we ook streaming servers voor allerlei streaming diensten, waarmee je dus ook het Amerikaanse Netflix aanbod kunt bekijken via onze VPN dienst!

Om zelf te ervaren hoe makkelijk onze software is en hoe goed de VPN dienst zelf, mag je VPN Unlimited gratis 7 dagen proberen!

Om gratis te proberen hoef je alleen maar een account aan te maken en daarna voor je favoriete platform de software te downloaden.

Ik wil nu VPN aanvragen

Als de software is geïnstalleerd kun je inloggen en direct aan de slag! Na zeven dagen kun je dan een abonnement afsluiten om verder gebruik te maken van de diensten.

Wil je graag goedkoop een abonnement afsluiten? Kijk dan op de kortingspagina of schrijf je in op de nieuwsbrief (aan de rechterkant), daar zullen we ook kortingen aankondigen.