Top 5 redenen om een VPN te gebruiken

Betalen voor een dienst om het internet op te gaan, terwijl je bijna overal gratis het internet op kunt. Waarom zou je er dan voor betalen? Een goede vraag!

Een abonnement op een VPS dienst aanschaffen, wat zijn de top vijf redenen om dat te doen?

  1. Internetverkeer versleutelen: Geef providers, overheden, hackers en anderen geen kans om je internetverkeer te onderscheppen en zelfs aan te passen!
  2. Veilig (openbare) netwerken kunnen gebruiken: Zelfde als reden #1, doordat je dit gebruikt op je smartphone op bijvoorbeeld het station of de horeca, kun je veilig internetten op openbare netwerken.
  3. Blijf anoniem: Doordat je ook van IP adres en locatie wisselt kunnen bedrijven als Facebook en Google je niet meer volgen (als je niet inlogt).
  4. Torrents downloaden: Torrents downloaden is verboden, ook in Nederland. Sommige mensen gebruiken een VPN om geen sporen achter te laten als ze tóch torrents downloaden
  5. Censuur omzeilen: Blokkades zoals ThePirateBay omzeilen of content die je alleen vanuit bepaalde landen kunt bekijken (bijv Youtube, BBC, etc) door zelf te bepalen vanuit welk land je IP adres komt.

Er zijn nog zeker vijf andere redenen die veel gebruikt worden. Zelfs dan is de lijst nog lang niet af! Toch hopen we dat we dit alvast een kijkje in de denkwijze geeft van mensen die wat meer met het internet bezig zijn. Zeker als je prijs stelt op je eigen veiligheid (met name in openbare netwerken) dan is het downloaden en gebruiken van een VPN app eigenlijk een must.

Zie jij ook wel wat in deze redenen? Wacht dan niet en check wat de opties zijn voor je. Je kunt het sowieso 7 dagen gratis proberen! Bij alle abonnementen van VPN Unlimited, die wij aanbevelen, kun je tot 5 apparaten tegelijkertijd gebruiken. Ideaal voor het hele gezin als je buiten de deur bent!